Βαθμολογία

«Άρωμα» Εθνικής Γυναικών στο Αλκαζάρ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ η πρώτη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Μικτής ομάδας της ΕΠΣΝΛ και της Εθνικής Ομάδας Γυναικών (2-0).

Σε ένα δυνατό φιλικό τεστ για όλους, με το συγκρότημα του Κυριάκου Κυζιρίδη να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε στην επικράτηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Βλησσαρούλης στο 20΄μετά από ωραία προσπάθεια του Παπαθανασίου και σουτ του τελευταίου στο 70΄.

Στην αντίπερα όχθη τα κορίτσια του Δημοσθένη Κάβουρα που προετοιμάζονται για τα προκριματικά του ερχόμενου Ευρωπαϊκού και βρίσκονται στο στάδιο της ανανέωσης και δοκιμών παικτριών, έδειξαν με τη σειρά τους πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κα Βέργου με βοηθούς την Μπέλλου και την κα Μπασδάνη (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΠΣΛ (Κ. Κυζιρίδης): Νικολακούλης, Μπάγκας, Ελέζι, Γώγος, Μπούρας, Ζιάρρας, Παπαθανασίου, Ζησούλης, Βλησσαρούλης, Παπαδάκος, Καρέλας.

Έπαιξαν και οι: Γκατζιούρας, Τριανταφύλλου, Μουσκεμένος, Γκούμας, Γκάνας, Τσιαμπαλής, Τσιούπρος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Δ. Κάβουρας): Πελετίδου, Καραπέτσα, Κυνωσίδου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Σπυριδωνίδου, Χατζηγιαννίδου, Παπαδοπούλου, Μωραϊτου, Βαρδαλή, Μάρκου.

Έπαιξαν και οι: Παπακωνσταντίνου, Κυδωνάκη, Γαβριηλίδου, Λάγιου, Κόγγουλη, Κοκουτσάκη, Γκάτσου, Παράσχου, Χατζηνικολάου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτης και μέλη του Δ.Σ. τίμησαν τις Ελληνίδες ποδοσφαιρίστριες αλλά και ολόκληρο το επιτελείο της Εθνικής ομάδας.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη στις 11.00 στο στάδιο Αλκαζάρ. Οι κάτωθι ποδοσφαιριστές, που αποτελούν την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης, καλούνται να βρίσκονται στο στάδιο Αλκαζάρ στις 9.30.

Αποστολή: Νικολακούλης Ι., Μπούρας, Γώγος, Στάμος, Ζησούλης, Πέτσουλας (Αελ), Ελέζι ( Αστ.Μελισσοχωριου), Ζιάρρας, Παπαδάκος (Ηρ.Λάρισας), Τριανταφύλλου, Παπαγεωργίου (Ακ. Τυρνάβου),  Γκάνας (Πελασγιώτιδα), Μπάγκας Δ. (Μαυροβούνι), Παπαθανασίου (Ν. Μιχαήλ), Καρέλας (Δ. Γιάννουλης), Γκούμας Δ. (Δόξα Βαλανίδας), Μπάγκας Κ., Μπενεχούτσιος (Ατρόμητοι)