Βαθμολογία

Αβέρωφ και Ελευθεραί αναμετρήθηκαν σε φιλικό ματς (PICS)

Με δεδομένη την διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ λόγω Πάσχα, η ομάδα του Αβέρωφ και το Ελευθεραί έδωσαν την Μ. Τρίτη ένα ενδιαφέρον φιλικό ματς με στόχο οι παίκτες των δύο ομάδων να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κουκουλιαύκα επικράτησε με σκορ 4-0. Στο 15’ ο Κουσιάς άνοιξε το σκορ, πέντε λεπτά μετά ο Λιλολάρι έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης στο 60’ αύξησε το σκορ στο 3-0 για να κάνει το τελικό 4-0 ο Κουτσάκης στο 75’.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Ελευθεραί δεν αγωνίστηκε με την βασική του ομάδα και ο τεχνικός του συλλόγου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά.

Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Σδούγκας, Τζουρτζουκλής, Μούτσα, Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι, Παρλάντζας, Κουκουράβας, Κουτσάκης, Κουσιάς, Μήτσος, Πατρίκης. Έπαιξαν και οι: Κοτρώτσιος Ρ., Τζήκας, Στεργίου, Σουλούκος, Αφεντούλης.

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Αλεξούδης Δ. (46’ Κουκουφίκης), Μέκρας Γ., Βαρσάμης Θ., Χατζής Γ., Μαυρουδής Γ., Χατζής Κ., Αετόπουλος, Ράχης, Γεωργουλόπουλος, Πεπόσι, Ανυφαντής.