Βαθμολογία

Μπύρος: «Ούτε για τσομπάνηδες δεν θα τους έπαιρνα…»

Ευθύνες στον γενικό αρχηγό της Δόξας Δράμας Αντώνη Κασδοβασίλη ρίχνει ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας Γιάννης Μπύρος για την… πατάτα στον αγώνα με τον Άρη (1/4) με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση έξι ξένων αντί για πέντε, που προβλέπει ο κανονισμός.

«Ήρθε ο γενικός αρχηγός, ο κ. Κασδοβασίλης και λέει «αναλαμβάνω την ευθύνη». Ποια ευθύνη αναλαμβάνεις απέναντι σε χιλιάδες κόσμο που ήλπιζε στην τρίτη θέση; Πληρώνεις κάτι; Χάνεις κάτι; «Δεν φταίω μόνο εγώ», λέει. Ναι, φταίει και η γειτόνισσα. Αυτός είναι που δίνει τις αλλαγές, δεν φταίει μόνος αυτός λέει. Υπεύθυνοι ανεύθυνοι όλοι τους. Μόνο για να βολευτούν και να παρουσιάζονται καλά στο φακό είναι» τόνισε χαρακτηριστικά στο Metropolis και συνέχισε στο ίδιο μήκος.

«Αν έχεις ανθρώπους μόνο για να παρουσιάζονται καλοί στον φακό και για να φτιάχνουν το μαλλί τους αυτά τραβάς. Ένας από τους λόγους που θα φύγω από το ποδόσφαιρο είναι και αυτός. Με ξένα χέρια μόνο φίδια είναι να πιάνεις. Αν οι άνθρωποι που έχεις είναι αυτού του επιπέδου γίνονται αυτά τα πράγματα. Στενοχωρέθηκα λίγο, αλλά καλύτερα. Πού πας με τέτοιους ανθρώπους; Στο βουνό στην εργασία έχουμε νερά και μερικές φορές έρχονται και μας ενοχλούν. Ούτε για τσομπάνηδες δεν θα τους έπαιρνα στη δουλειά που κάνω εγώ για να διώχνουν τα ζώα από το νερό».

Το αφεντικό της Δόξας εμφανίστηκε απογοητευμένος. «Τίποτα δεν είπε ο Κασδοβασίλης. Κανένας. Δύο μήνες έμειναν. Τελειώνω. Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι δεν υπάρχει διοικητική υποδομή στην Ελλάδα. Ο καλύτερος σκοτώνει τη μάνα του».

Τέλος ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της Δόξας. ««Είμαι υπέρ του χαμόγελου, των επενδύσεων, του ρίσκου, όμως, πρέπει να υπάρχουν οι άνθρωποι. Εδώ όπως βλέπετε μου φταίνε πολλοί άνθρωποι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Θα ξυπνούσατε κάθε μέρα στις 3 το πρωί να φορέσετε μια γαλότσα και επί 30 μέρες το μήνα να βρίσκετε πέντε χιλιάδες ευρώ για να διοικήσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι; Αναλαμβάνω την ευθύνη 100% και ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους, γιατί πόνταρα σε κουτσά άλογα».