Βαθμολογία

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στον ΑΝΤ1;

«Μη σου κάνει εντύπωση αν δεις την Τατιάνα στον ΑΝΤ1» προειδοποιεί καλά πληροφορημένη πηγή περί των τηλεοπτικών! Και πριν προλάβουμε να διευκρινίσουμε ότι σαν τηλεοπτικό πρόσωπο που είναι δεν θα μας σοκάρει να τη δούμε σε οποιοδήποτε κανάλι, μιας και αυτή είναι η δουλειά της, δηλαδή να δουλεύει στην τηλεόραση! Η καλά πληροφορημένη πηγή συμπληρώνει ότι «Μια χαρά θα ήταν για την απογευματινή ζώνη του καναλιού»! Καμία αντίρρηση! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μας κάνει εντύπωση αν φύγει από το «Εψιλον» και να πάει στον ΑΝΤ1! Και εντύπωση θα κάνει και το παρασκήνιο θα έχει ενδιαφέρον σε μια τέτοια περίπτωση!

Πόσο πιθανό όμως είναι να συμβεί κάτι τέτοιο; Αρκετά πιθανό… Από την επόμενη σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου να επιστρέψει στο κανάλι της καρδιάς της που τη συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί! «Και μάλιστα θα ήταν μια πρώτης τάξεως συνεργασία, διότι η Τατιανα έχει δείξει ότι ξέρει να κάνει νούμερα και να τραβά την προσοχή του τηλεοπτικου κοινού» καταλήγει η καλά πληροφορημένη πηγή!

Ως προς το παρασκήνιο όμως, είναι πολύ νωρίς ακόμη για αποκαλύψεις που να αποτυπώνουν τι ακριβώς έχει συμβεί… Ωστόσο μια πρόσφατη επίσκεψη – εμφάνιση στο «EpsilonTV» δεν είναι άσχετη με το γεγονός!

Πηγή: enimerosi24.gr