Βαθμολογία

Ένα γκολ και νίκη για τον Πύρρο

Ο Πύρρος συνέχισε με νίκη την Κυριακή (1/4), κερδίζοντας με σκορ 1-0 το Νέο Περιβόλι και έτσι συνεχίζει δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη Ανάβρα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 5’ το σουτ του Πότση πέρασε άουτ, στο 6’ το Νέο Περιβόλι είχε οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να περνάει κόρνερ ύστερα από το φάουλ που εκτέλεσε ο Λιντέρης.

Στο 15’ ο Φραχόλι έκανε το πλασέ, μόνος του με την μπάλα να περνάει άουτ. Συνεχίστηκαν οι ευκαιρίες για τον Πύρρο. Στο 38’ καλό σουτ του Μούρη απέκρουσε ο κίπερ. Το ίδιο έγινε και στο 48’ με το σουτ του Κάτση.

Στο 52’ η κεφαλιά του Καψαλού πέρασε άουτ. Στο 70’ το πέναλτι κέρδισε ο εξελίξιμος Λίτσας και εκτέλεσε εύστοχα ο Μούρης για το 1-0 που ήταν το μοναδικό γκολ του ματς. Στο 80’ καλό σουτ του Τζόγα με την μπάλα να περνάει άουτ.

Πύρρος (Κ. Βασίλης): Κουσιάς, Λίτσας, Ντελής, Κάτσης, Καψαλός (80′ λ.τ. Μαρούδης), Τζόγας, Πότσης (70′ Βασιλόπουλος), Κάτσας, Λεσάι (83′ Χαϊδούσης), Μούρης, Φραχόλι (70’ Μήτρος).

Νέο Περιβόλι (Β. Δραγατζίκης): Δεσπόπουλος, Μάλτζαρης, Νασιούλας, Μπαλαντζάρας (70′ Αθανασίου), Κωσταρέλλος Δ., Γούσης, Μπαλούλης, Κωσταρέλλος Μ., Τζέκα, Διάλλας (65′ Αργύρης), Λιντέρης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ