Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για την Δήμητρα Γιάννουλης, 4-0 την Αστραπή Ν.Π. (PICS)

Η Δήμητρα Γιάννουλης σημείωσε μια σημαντική νίκη επί της Αστραπής Νέας Πολιτείας με σκορ 4-0 και συνεχίζει να παλεύει για την καλύτερη βαθμολογική θέση με στόχο την παραμονή στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 23’ ο Εμμανουήλ με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο 44’  ο Μάτος με σουτ έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 67’ ο Μάτος με έμμεσο φάουλ έκανε το 3-0 για να σημειωθεί το 4-0 με αυτογκόλ του Σιάρκου στο 79’. Ευκαιρίες έχασε και η Αστραπή. Δύο ο Πράπας στο πρώτο μέρος και ένα τετ α τετ ο Καλτσάς όταν το σκορ ήταν 0-0. Ενώ ο πολύ καλός και εξελίξιμος Σκόμπας είχε χαμένο τετ α τετ στο δεύτερο μέρος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Πετράκης (32’ λ.τ. Κακαράντζας), Εμμανουήλ (65’ Σαμαράς), Θώμος, Μπαμπάλης, Γκαλγκανόπουλος, Παπαγιαννούλης, Μάτος (80’ Τσουμάνης), Τσαρούχας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σκάρλος (46’ Πραγκαφίλης), Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσάνος, Ζήσης (50’ Φώτης), Σιάρκος, Μπέτσης, Πράπας (46΄Αντωνόπουλος), Καλτσάς, Μαναός (80’ Δοξαριώτης), Σκόμπας.