Βαθμολογία

Τριάρα ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στον αξιόμαχο Φαλανιακό

Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ DeTox παρέμεινε ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος νίκησε 3-0 τον αξιόμαχο Φαλανιακό για την 26η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη με τη νίκη αυτή έφτασε τους 56 βαθμούς, ενώ τους μισούς έχει ο Φαλανιακός που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία και παρά την ήττα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, όπως κάνει σε όλο το δεύτερο γύρο.

Ο Ηρακλής σκόραρε στο πρώτο μέρος, με τον Φαλανιακό να απειλεί με το 1-1 στην επανάληψη σε τρεις περιπτώσεις, να μένει με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης στο Λεσάι, ενώ το 2-0 που ακολούθησε λίγο αργότερα έκρινε και το παιχνίδι.

Ο Αποστόλου με κεφαλιά στο 20' άνοιξε το σκορ με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Φαλανιακός απείλησε με το 1-1 στις ευκαιρίες με τους Πανταζή, Βαρσάμη και Μπλέντι, με την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά να μένει με δέκα παίκτες εξαιτίας της αυστηρής αποβολής του Λεσάι.

Από εκεί και έπειτα ο Φαλανιακός ρίσκαρε και άφησε κενά πίσω τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι φτάνοντας στο 2-0 στο 70' με σουτ του Μπάμη, ενώ το τελικό 3-0 σημείωσε στο 80' ο Φώτος με σουτ.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Φορτομάρης, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μπάμης, Κοντοθανάσης (80' Λάμπρου), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (85' Φουρίκης), Αποστόλου, Φώτος (85' Μόσχος).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Γεωργούλας, Κολοβός, Σουλιώτης (60' Λυγούρας Χ.), Βαρσάμης, Μαχαίρας, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι (75' Πανταζής Η.), Λεσάι, Δημητρέλης (65' Φατούρας), Ιωαννίδης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ