Βαθμολογία

Πετράκης: «Δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι»

Ένα εύκολο σαββατιάτικο (31/3) απόγευμα πέρασε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, επικρατώντας με 1-3 της Σπάρτης για την 24η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Ο Γιώργος Πετράκης τόνισε πως η ομάδα του – εκτός από το πρώτο πεντάλεπτο – είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έδειξε χαρακτήρα. Παράλληλα, υπογράμμισε για ακόμη μία φορά ότι στόχος παραμένει η σωτηρία. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των «δελφινιών» στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κατά την προσωπική μου άποψη έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Με παίκτες και με μεγάλη εμπειρία αλλά και ποιότητα. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι το έργο μας δεν θα ήταν εύκολο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο πεντάλεπτο η Σπάρτη μπήκε πολύ δυνατά και μας απείλησε σε δύο φάσεις. Από κει και πέρα και με τα δύο γκολ που πετύχαμε, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά. Και σίγουρα για όλο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα στην έδρα μας, όπου δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι, πίστευα ότι θα δείχναμε χαρακτήρα και θα βγαίναμε πιο δυνατοί. Νομίζω ότι η σημερινή εικόνα μας αυτό έδειξε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Μεγάλη Πέμπτη για να κλείσουμε καλά πριν από τις γιορτές. Από αύριο σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ: «Σίγουρα ένα γκολ αλλάζει τις ισορροπίες. Αλλά νομίζω ότι πάλι θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει, ακόμα και αν είχαμε δεχτεί κάποιο γκολ. Ήταν τέτοια η εικόνα μας σήμερα που και πίσω στο σκορ να μέναμε θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε και να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για τον στόχο των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα: «Στόχος είναι πρώτα να σωθούμε. Με το σημερινό αποτέλεσμα νομίζω ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας. Θεωρώ ότι και για την διοίκηση και για εμάς προσωπικά, σίγουρα θα μας κάνει καλό να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».