Βαθμολογία

Αμπελωνιακός και Μελισσοχώρι έμειναν στην ισοπαλία (PICS)

Αμπελωνιακός και Αστέρας Μελισσοχωρίου πήραν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1, σε ένα παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (31/3) για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο 10’ από κοντά το σουτ έκανε ο Ελευθέρογλου, έδιωξε όμως ο έμπειρος Κουκούτσης σε κόρνερ. Στο 25’ δυνατό σουτ του Βογιατζή η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’ τη σέντρα ακριβείας έβγαλε ο Βογιατζής, και ο Μπόντε με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1 για τον Αστέρα.

Δέκα λεπτά αργότερα σε φάση διαρκείας ισοφάρισε με πέναλτι ο Αμπελωνιακός, όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Αλεξανδρής, μεγάλη απόκρουση από τον Κουκούτση, στην επαναφορά ο Βούκιας έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στο τρίτο σουτ όμως που έκανε ο Ελευθέρογλου έγινε χέρι από τους φιλοξενούμενους μέσα στην περιοχή από τον Σδράλη, δόθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξανδρής για να φέρει το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 70’ χαμένο τετ α τετ του Μπόντε αφού έστειλε την μπάλα άουτ και στο 89’ ο Βουτυρίτσας στην αντεπίθεση και από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 94’ έγινε η φοβερή απόκρουση από τον Κουκούτση, στο καλοχτυπημένο κόρνερ του Αλεξανδρή.

*Όλη η διοίκηση, παίκτες και προπονητής του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστούν για την φιλοξενία τον Αμπελωνιακό.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Βαρσάμης, Φουρδουλής, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Χατζούλης, Μεσημέρης, Βούκιας (68’ Καρυπίδης), Αλεξανδρής, Τσετιροκλής, Ελευθέρογλου.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Μαλλιάρας, Καραπέτσας, Αγγελούλης Λ., Μουμίν, Χαρούλης, Βογιατζής (89’ Τζιάστας), Μπόντε, Λιάγκας (68’ Αβδουλάς), Νούσιας (57’ Βουτυρίτσας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Δεληγιάννη.

Απαγορεύτηκε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, στο athleticlarissa και την απεσταλμένη μας Βάσω Γκατζούλη!

Ζητούμε συγνώμη από τους χιλιάδες αναγνώστες μας για το γεγονός ότι ΠΡΩΤΗ φορά στα 15 χρόνια παρουσίας μας στα γήπεδα του νομού μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, έτσι δεν μπορέσαμε να βγάλουμε το απαιτούμενο φωτογραφικό υλικό! Αυτή ήταν η απόφαση του διαιτητή που ενημέρωσε τον παρατηρητή και την διοίκηση του Αμπελωνιακού. Η απεσταλμένη του σάιτ μας, ενημέρωσε αμέσως τον ιδιοκτήτη του σάιτ και μέλος του ΠΣΑΤ Χρήστο Γκατζούλη όπου έκπληκτος τηλεφώνησε τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη αλλά και στα υπόλοιπα αρμόδια όργανα για να επιλυφθούν άμεσα του θέματος. Ο κ. Μπουχλαριώτης από την πλευρά του ανέφερε πως για την εξυπηρέτηση του σάιτ μας και για να μην δημιουργηθεί ξανά το παραμικρό θέμα ώστε να μπορούμε απρόσκοπτα να επιτελούμε το έργο μας, θα ανοίξει τα γραφεία της Ένωσης την Κυριακή (1/4) το πρωί και θα δοθούν οι απαραίτητες κάρτες ώστε να μην έχει κανείς ξανά το δικαίωμα να μπει εμπόδιο στο έργο μας. Φυσικά σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε με πολύ καλή διάθεση πως αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς.  

Ύστερα από τόσα χρόνια λοιπόν στα γήπεδα, αναγκαστήκαμε να δούμε το ματς από την κερκίδα. Γνωρίζουμε όλοι πως θα πρέπει να δεχόμαστε την κριτική, όποια και αν είναι αυτή για να γινόμαστε καλύτεροι. Το athleticlarissa συνεχούς έγκυρης και έγκαιρης δημοσιογραφίας έμαθε να λειτουργεί ελεύθερα και έτσι θα συνεχίσει και δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι σε κανένα. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό για την μεγάλη τους αγάπη.

Υ.Γ. Δέντρο που το πετροβολούν είναι αυτό που έχει για να δώσει πολλά…