Βαθμολογία

Κρίθηκε από το πρώτο μέρος, Αμπελόκηποι - Ελευθεραί 0-2

Την προσπάθεια του για είσοδο στα play-off συνεχίζει το Ελευθεραί το οποίο επικράτησε σήμερα (31/3) εκτός έδρας των Αμπελοκήπων με 2-0 για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 0-2 με τη νίκη αυτή να την φέρνει στους 47 βαθμούς και να παραμένει στο -3 από την πέμπτη θέση που οδηγεί στους αγώνες διαβάθμισης για την άνοδο.

Στο 10' το Ελευθεραί έφτασε στο 0-1 ύστερα από ωραία ενέργεια του Ράχη και σέντρα από τα δεξιά, με τον Κουρούκα στο πρώτο δοκάρι να πλασάρει και να ανοίγει το σκορ, ενώ με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα ο Κώστας Χατζής με φοβερή ενέργεια από τα αριστερά έκανε το σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Το Ελευθεραί συνέχισε να είναι πιεστικό για το δεύτερο γκολ το οποίο εν τέλει πέτυχε στο 32' ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Ράχη που πέρασε δυο παίκτες, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των Αμπελοκήπων και πλάσαρε ιδανικά για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του κ. Αλεξούδη πίεσε μήπως φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ, όμως στην τελική προσπάθεια υπήρχε επιπολαιότητα με αποτέλεσμα το 0-2 να παραμείνει μέχρι τέλους. Ευκαιρίες έχασαν οι Γεωργουλόπουλος, Καββαδίας και Ράχης.

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Ευστρατίου, Αετόπουλος, Κολοβός, Μέκρας Γ., Χατζής Γ., Ράχης, Νέλι (62' Ρουμελιώτης), Κουρούκας (70' Γεωργουλόπουλος), Μαυρουδής Γ. (75' Βαλσάμης), Χατζής Κ (65' Καββαδίας).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ