Βαθμολογία

Πιο κοντά στην άνοδο το Κιλελέρ, 1-0 στους Γόννους

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α1 ΕΠΣΛ που οδηγεί σε απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού του νομού Λάρισας έκανε το Κιλελέρ μετά τη νίκη του με 1-0 στην έδρα του Ολύμπου Γόννων για την 26η αγωνιστική, σε συνδυασμό και με τις απώλειες του Μακρυχωρίου και του Αμπελωνιακού.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη μπορεί να χρειάστηκε ένα πέναλτι για να φτάσει στη νίκη, ωστόσο ήταν εμφανώς ανώτερη των Γόννων χάνοντας σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, είχε ένα δοκάρι, ενώ φωνάζει και για ένα τέρμα που ακυρώθηκε και στο οποίο η μπάλα πέρασε τη γραμμή σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Πρώτη καλή στιγμή για το Κιλελέρ στο 12' όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Φαρμάκα και κεφαλιά του Νεστορίδη οι αμυνόμενοι απέκρουσαν πάνω στη γραμμή, ενώ έξι λεπτά αργότερα και πάλι από κόρνερ του Φαρμάκα ο Παλάσκας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να "γλύφει" το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελευταία καλή φάση πριν την ανάπαυλα στο 24' όταν το σουτ του Κουσιώρα από τη γωνία της μικρής περιοχής πέρασε μακριά άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζατζάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Παπαδημητρίου για το 0-1, ενώ στο 60' το Κιλελέρ άγγιξε το 0-2, αλλά την κεφαλιά του Τζατζάκη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυνόμενοι. Ο παίκτης του Κιλελέρ ήταν πρωταγωνιστής και στο 76' όταν έπαιξε ωραία το ένα-δυο με τον Κουσιώρα χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

Στο 78' ο έμπειρος επιθετικός έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι σε μια φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν οι του Κιλελέρ πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, ωστόσο ο διαιτητής Στάικος έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Τελευταία φάση στο 86' με το σουτ του Βράκα μέσα στη περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος, Ζιόμπουρας, Παλάσκας, Νεστορίδης, Καρακάνος, Γουρνάρης, Κουσιώρας (79' Κολοβός), Φαρμάκας (75' Βράκας), Παπαδημητρίου, Τζατζάκης (87' Μίχος).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ