Βαθμολογία

Επικίνδυνο ματς για Ηρακλή, ντέρμπι στην Τσαριτσάνη

Πέντε στροφές απέμειναν προκειμένου να ρίξει αυλαία το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ DeTox το οποίο συνεχίζεται την Κυριακή 1 Απριλίου με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής. Ένα πρωτάθλημα με σασπένς τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Ο κυπελλούχος ΕΠΣΛ πλέον Οικονόμος Τσαριτσάνης (53β.) δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Ελασσόνα που έχει 39 και κάνει την δική της προσπάθεια για είσοδο στα play-off. Για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια εξασφάλισης της πρωτιάς αν και θεωρείται απίθανο να έρθει απευθείας άνοδος.

Ο ισόβαθμος με την Τσαριτσάνη Ηρακλής Λάρισας, που επίσης θέλει μόνο τη νίκη, δίνει επίσης δύσκολο και συνάμα επικίνδυνο παιχνίδι στην έδρα του, με αντίπαλο τον Φαλανιακό των 28 βαθμών. Μπορεί η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά να είναι στις χαμηλές θέσεις ωστόσο στον δεύτερο γύρο κάνει εκπληκτική πορεία και δεν αποκλείεται στο τέλος να σωθεί χωρίς τα play-out.

Κατά τα άλλα ενδιαφέρον υπάρχει και στο παιχνίδι στο Αργυροπούλι εκεί που η τοπική Δόξα των 41 βαθμών υποδέχεται τον Αετό Αμυγδαλέας που έχει τρεις βαθμούς περισσότερους. Για την Δόξα Αργυροπουλίου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια εισόδου στους αγώνες διαβάθμισης, ενώ για το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.

Στην μάχη της ουράς δύσκολη αποστολή έχουν τα Βούναινα (26β.) καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Σμόλικα Φαλάνης που είναι τρίτος με 45 πόντους, σε παιχνίδι που η ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ θέλει σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολη αποστολή περιμένει και το Βλαχογιάννι (19β.) με την ομάδα του Νίκου Φακίτσα να θέλει τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς.

Παιχνίδι χωρίς αύριο για την ντεφορμέ Δήμητρα Γιάννουλης η οποία έμπλεξε για τα καλά καθώς με 27 βαθμούς είναι πλέον πολύ πιθανό να βρεθεί στα play-out κάτι που σίγουρα ούτε για αστείο δεν περίμεναν στη Γιάννουλη. Προς το παρών η ομάδα χρειάζεται μια νίκη να ηρεμήσει και η υποβιβασμένη Αστραπή Νέας Πολιτείας (5β.) της δίνει μια καλή ευκαιρία να την πετύχει, αν και η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη δεν αδιαφορεί και παλεύει όλα τα ματς. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Κυριακή 1 Απριλίου

17:00

Δήμητρα Γιάννουλης - Αστραπή Ν. Πολιτείας

Σμόλικας Φαλάνης - ΑΕ Βουναίνων

Δόξα Αργυροπουλίου - Αετός Αμυγδαλέας

Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΠΟ Ελασσόνας

Δαμασιακός - Τύρναβος 2005

Ηρακλής Λάρισας - Φαλανιακός

Δόξα Βλαχογιαννίου - Δωτιέας Αγιάς

Λάρισα 2012 - Κίσσαβος Συκουρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 53

2. Ηρακλής Λάρισας 53

3. Σμόλικας Φαλάνης 45

4. Αετός Αμυγδαλέας 44

.................................

5. Δόξα Αργυροπουλίου 41

6. ΠΟ Ελασσόνας 39

7. Δωτιέας Αγιάς 39

8. Δαμασιακός 35

9. Κίσσαβος Συκουρίου 35

10. Λάρισα 2012 33

11. Τύρναβος 2005 31

..................................

12. Φαλανιακός 28

13. Δήμητρα Γιάννουλης 27

14. Βούναινα 26

15. Δόξα Βλαχογιαννίου 19

...................................

16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5