Βαθμολογία

Δεύτερο σερί εκτός το Κιλελέρ, ντέρμπι στο Μακρυχώρι

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Μαρτίου, πέντε μόλις στροφές πριν τον τερματισμό.

Μια αγωνιστική που βρίσκει την πρωτοπόρο ομάδα του Κιλελέρ, που έχει 58 βαθμούς, να δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Όλυμπο Γόννων που έχει 29 πόντους και επιδιώκει όσο μπορεί περισσότερα θετικά αποτελέσματα μήπως και αποφύγει τα play-out. Για την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στη προσπάθεια για την απευθείας άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ.

Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Αετός Μακρυχωρίου (55β.) υποδέχεται την Ακαδημία Τυρνάβου που είναι στην τέταρτη θέση με 52 βαθμούς σε ένα παιχνίδι ντέρμπι. Από την μια η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα η οποία θέλει νίκες ως το τέλος και τουλάχιστον δυο στραβοπατήματα του Κιλελέρ μήπως πάρει την απευθείας άνοδο, ενώ από την άλλη η Ακαδημία, που μόνο αν ...αυτοκτονήσει δεν θα είναι στα play-off, σε ενδεχόμενη νίκη της στο Μακρυχώρι θα βάλει "φωτιά" στο πρωτάθλημα.

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει και τον Αμπελωνιακό, στην μετά Γιάννη Αλεξούλη εποχή, που είναι τρίτος με 54 βαθμούς και αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Μελισσοχωρίου που είναι όγδοος με 39 βαθμούς. Από την μια ο Αμπελωνιακός που θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για απευθείας άνοδο και από την άλλη το συγκρότημα του Σπύρου Μούτσιου το οποίο ψάχνει κάποιους βαθμούς ακόμα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο σχετικά με τυχόν εμπλοκή του στα play-out.

Τέλος στην μάχη εισόδου στα play-off το πέμπτο της βαθμολογίας Μαυροβούνι (47β.) υποδέχεται την υποβιβασμένη Ένωση Μελίας που έχει μόλις 10 και εξυπακούεται ότι θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε θέση που οδηγεί στους αγώνες κατάταξης. Για τον ίδιο στόχο το Ελευθεραί, που έχει 44 βαθμούς, κοντράρεται στην έδρα των Αμπελοκήπων (26β.) με την ομάδα του Μάκη Αλεξούδη να θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά play-off. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ:

Σάββατο 31 Μαρτίου

17:00

Αστέρας Τυρνάβου 2010 - Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-3 (α.α.)

Όλυμπος Γόννων - ΑΕ Κιλελέρ

ΑΟ Αμπελοκήπων - ΑΟ Ελευθερών

Νεάπολη Λάρισας - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Αναγέννηση Καλοχωρίου

Αετός Μακρυχωρίου - Ακαδημία Τυρνάβου

ΑΟ Μαυροβουνίου - Ένωσις Μελίας

Αμπελωνιακός - Αστήρ Μελισσοχωρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. ΑΕ Κιλελέρ 58

.............................

2. Αετός Μακρυχωρίου 55

3. Αμπελωνιακός 54

4. Ακαδημία Τυρνάβου 52

5. Μαυροβούνι 47

..............................

6. Ελευθεραί 44

7. Ολυμπιακός Αμπελιάς 42

8. Αστήρ Μελισσοχωρίου 39

9. Νεάπολη 35

...............................

10. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 35

11. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 31

12. Όλυμπος Γόννων 29

13. Αμπελόκηποι 26

.............................

14. Ένωση Μελίας 10

15. Αναγέννηση Καλοχωρίου 10

16. Αστέρας Τυρνάβου -*

* Ο Αστέρας Τυρνάβου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα