Βαθμολογία

Μουλτσιάς: «Καταδικάζω την συμπεριφορά προς το athleticlarissa»

Προσωπική δήλωση έκανε στο athleticlarissa.gr ο πρόεδρος του Οικονόμου Τσαριτσάνης Χρήστος Μουλτσιάς ο οποίος καταδίκασε την συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων του Οικονόμου προς τον ιδιοκτήτη του σαιτ κ. Χρήστο Γκατζούλη και την μητέρα του κ. Βάσω.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των κυπελλούχων τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το ήθος και την ιστορία του Οικονόμου και σίγουρα αυτή η μικρή μερίδα δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση το υγιές κομμάτι των φιλάθλων της Τσαριτσάνης, σε μια μέρα χαράς για τον σύλλογο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μουλτσιά:

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για όσα ακούστηκαν από μικρή μερίδα ανεγκέφαλων φιλάθλων της Τσαριτσάνης οι οποίοι έβριζαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς τον ιδιοκτήτη του athleticlarissa.gr και μέλος του ΠΣΑΤ, κ. Χρήστο Γκατζούλη καθώς και την μητέρα του και συνεργάτιδα στο site κ. Βάσω Γκατζούλη.

Τέτοιες ενέργειες δεν χαρακτηρίζουν σε καμία περίπτωση την ιστορία και το ήθος του Οικονόμου και των ανθρώπων της ομάδας, ιδιαίτερα σε μια ιστορική μέρα, μια μέρα χαράς με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Ένιωσα πολύ άσχημα όταν πήγα να πανηγυρίσω με τον κόσμο και άκουσα αυτά τα χυδαία πράγματα. Προσπάθησα να τα αποτρέψω για να μην αμαυρώσουμε την μεγάλη γιορτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι περισσότερο στεναχωρημένος είμαι για την συμπεριφορά προς την μητέρα του κ. Γκατζούλη, την Βάσω, γιατί μιλάμε για την έννοια μητέρα, που είναι το πιο άγιο, το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΤΣΙΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ