
Στα κανάλια της NOVA θα παίζει ...μπάλα για τα επόμενα δύο χρόνια η ΑΕΛ όπως ενημερωθήκατε πριν λίγο από το athleticlarissa.gr.
Το συνδρομητικό κανάλι της Κάντζας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τους "βυσσινί", αλλά και με ακόμα τέσσερις ομάδες. Πρόκειται για τον Πανιώνιο, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Λεβαδειακό.
Οι συνδρομητές του καναλιού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν αποκλειστικά στη NOVA όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των εν λόγω ομάδων, τα φιλικά προετοιμασίας τους, αλλά και τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια των προκριματικών, αν έχουν.
Πλέον επτά ομάδες θα είναι την νέα σεζόν στο κανάλι καθώς πέραν των πέντε που υπέγραψαν τελευταία η NOVA έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.