Βαθμολογία

Κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ ο Λαρισαίος Χρήστος Ρέψης

Την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Ηπείρου πανηγυρίζουν από χτες (25/3) στα Σερβιανά καθώς η ομάδα του χωριού ο Θρίαμβος επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά στον τελικό που διεξήχθη στο "Ζωσιμάδες".

Μαζί με την ομάδα των Σερβιανών πανηγυρίζει και ένας Λαρισαίος, ο Χρήστος Ρέψης. Ο γεννημένος στη Χάλκη επιθετικός αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στην ομάδα των Ιωαννίνων με την οποία κατέκτησε όπως είπαμε το κύπελλο ΕΠΣΗΠ, ενώ στοχεύει και στο μεγάλο στόχο της ανόδου στη Γ' Εθνική. Στόχος που είναι και αυτός πολύ κοντά καθώς τα Σερβιανά είναι στο +6 από την δεύτερη Ανατολή στο εκεί πρωτάθλημα.

Ο Ρέψης αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στην ομάδα του χωριού του, τον Ηρακλή Χάλκης, όπως επίσης και στον Πυργετό, αλλά και στον Αχιλλέα Φαρσάλων κατά την περσινή περίοδο. Μάλιστα πανηγύρισε και εκεί την κατάκτηση του κυπέλλου με τη νίκη κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς, αλλά και την άνοδο στη Γ' Εθνική, κάτι που πάει να πετύχει και στην ηπειρώτικη ομάδα.

Από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας του Αχιλλέα Φαρσάλων στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ, αλλά και της ανόδου στη Γ' Εθνική, ο Χρήστος Ρέψης, αγωνίζεται από τις αρχές της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορία της Ηπείρου, καθώς στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στην ομάδα των Χουλιαράδων.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ