Βαθμολογία

Ο Αμπελωνιακός πήρε το ντέρμπι, 2-1 το Μακρυχώρι!

Ο Αμπελωνιακός κέρδισε με σκορ 2-1 τον Αετό Μακρυχωρίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Χαμένο πέναλτι είχαν οι φιλοξενούμενοι, αφού απέκρουσε ο Βραζιτίκος!

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 25ο λεπτό με πέναλτι ο Αλεξανδρής. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γιώργος Ελευθέρογλου και αμφισβήτησε έντονα η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου. Πέναλτι όμως κέρδισαν και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι όμως και δεν το αξιοποίησαν. Ήταν το 40ο λεπτό όταν ο Σαμπάνης κέρδισε την παράβαση, ενώ ο Τσιαντούλης που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Βραζιτίκο να αρνείται.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι  ισοφάρισαν το παιχνίδι στο 68ο λεπτό με σουτ του Μητσογιάννη έξω από τη περιοχή, με τους Αμπελωνίτες να μην έχουν πει όμως την τελευταία τους λέξη στην αναμέτρηση. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρή, ο Βούκιας με σουτ στη κίνηση κέρδισε τον Γκιγκούδη, γράφοντας το τελικό 2–1.

Για τους γηπεδούχους έχουμε χαμένα τετ α τετ από τους, Αλεξανδρή και Ελευθέρογλου, αφού απέκρουσε ο Γκικούδης. Και στο 90’ για τον Αετό, το σουτ έκανε ο Τσιαπλές που βρέθηκε τετ α τετ, πάλι όμως ο Βραζιτίκος απέκρουσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αετός Μακρυχωρίου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, στερήθηκε διά της απουσίας τους, τους Παναγιώτη Φουσίκα, Γιώργο Τίκο και Δημήτρη Καλούση.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουδούλης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Χατζούλης, Τσετιροκλής (89′ Νάκιε), Αλεξανδρής (78′ Σούμπασης), Ελευθέρογλου (87′ Καρυπίδης), Κοντογιώργης (65′ Βούκιας).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Αλμυρούλης, Σουφχάρας, Δάσσιος, Τσιαπλές, Μπάρδας, Καπετάνι, Πάσιος, Τζίκα Ίλ. (46′ Μητσογιάννης), Τσιαντούλης, Σαμπάνης (70′ Τζίκα Ντ.).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ