Βαθμολογία

Πέρασε και από την Αμπελιά το Κιλελέρ!

Τη νίκη με σκορ 2-3 πέτυχε το Κιλελέρ μέσα στην έδρα της Αμπελιάς. Ένα αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη στην πρώτη θέση, με την ομάδα του Κιλελέρ να χάνει και πολλές ευκαιρίες!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό με κεφαλιά του Δημήτρη Καρακάνου μετά από γύρισμα του Νίκου Φαρμάκα, για να ισοφαρίσουν προσωρινά οι γηπεδούχοι έξι λεπτά αργότερα (26′) με σκόρερ τον Τριαντάφυλλο Σερίφη που με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σέντρα του Ορέστη Ζιούστη. Πριν από το ημίχρονο όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Τζατζάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Φαρμάκας στο 43ο λεπτό.

Στην επανάληψη και στο 52′ η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη έκανε τρία τα τέρματά της. Βαθιά μπαλιά του Φαρμάκα στον Τζατζάκη που πέρασε και τον Μαγαζιώτη, όπου και με ψύχραιμο πλασέ, έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του Κιλελέρ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 86ο λεπτό σε 2–3, με πλασέ του Τριαντάφυλλου Σερίφη από κοντά. Ευκαιρίες κλασσικές έχασε το Κιλελέρ για να σημειώσει και άλλα γκολ! Στο 16’ το καλό σουτ του Κουσιώρα εξουδετέρωσε ο Μαγαζιώτης. Στο 28’ και 33’ ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρίες από θέση τετ α τετ. Στο 40’ ανεπανάληπτο τετ α τετ του Τζατζάκη. Στο 74’ ο Τζατζάκης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε ο Μαγαζιώτης. Και στο 76’ το σουτ του Βράκα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης (65′ Κιούσσης), Ζιούστης, Κριεμάδης, Βασιλειάδης, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Σερίφης, Γεωργούλας, Σουλτούκης.

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος, Ζιόμπουρας, Παλάσκας, Νεστορίδης, Καρακάνος, Γουρνάρης, Βράκας (85′ Κολοβός), Κουσιώρας (86′ Γαγάρας), Φαρμάκας (79′ Κασσιός), Τζατζάκης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ