Βαθμολογία

Πεντάρα το Ελευθεραί!

Το Ελευθεραί κέρδισε με το ευρύ σκορ 5-2 τον Όλυμπο Γόννων και έτσι έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην Α1’ ΕΠΣΛ. Χατ - τρικ από τον Κώστα Χατζή! Στο 6’ ο Χατζής Κ. έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήγε στο «γάμα» για το 1-0. Στο 15’ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Τσιντζιλώνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το κέντρο.

Στο 20’ ο Μαυρουδής έβγαλε τη σέντρα και ο Χατζής Κ. με σου έκανε το 2-1. Στο 30’ το ένα – δύο έκαναν οι Κουρούκας με τον Χατζή Κ., με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και το 3-1. Στο 40’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αετόπουλου έγινε το 4-1. Στο 50’ ο Ράχης με ωραίο σουτ το 5-1 και το τελικό 5-2 έγινε με πέναλτι στο 70’, το οποίο κέρδισε ο Ζάρρας από τον Κολοβό και εκτέλεσε εύστοχα ο Θέμης Παιδής. Ευκαιρίες χαμένες για τους γηπεδούχους είχαν οι: Κουρούκας, Τσιάμης, Ράχης, Χατζής Κ.

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Τσίτουρας, Αετόπουλος, Κολοβός (70’ Νέλι), Μέκρας Χ., Χατζής Γ., Γεωργουλόπουλος (42’ λ.τ. Ράχης), Χατζής Κ., Κουρούκας, Μαυρουδής Γ. (75’ Ρουμελιώτης), Ευστρατίου (60’ Τσιάμης).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Τσιαπλές (46′ λ.τ. Αθανασόπουλος), Τσόγιας, Τζήκας, Μούτος, Γουγουλιάς, Άσι, Τσιντζιλώνης, Καραγκιόζης (70′ Καραδούκας), Ζάρρας, Ριζούλης (80′ Εριόν), Παιδής (70′ Παναγιώτου).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ