Βαθμολογία

Απώλεια για Ηρακλή, 1-1 με Λάρισα 2012

Βαθμολογική απώλεια για τον Ηρακλή Λάρισας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με αντίπαλο την Λάρισα 2012 για την 25η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη δεν μπόρεσε έτσι να εκμεταλλευτεί την ήττα του Οικονόμου Τσαριτσάνης από τον Φαλανιακό με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή με 53 βαθμούς. Από την άλλη σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Γιώργου Λιάπη στην προσπάθεια αποφυγής των play-out, έχοντας πλέον 33 βαθμούς.

Αγωνιστικά ο Ηρακλής είχε φάσεις να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, αρχικά στο 18' με τετ-α-τετ του Πατσή και στο 28 με προσπάθεια του Ζαφειρίου. Τελικά η Λάρισα 2012 ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ όταν στο 35' ο Τσιάκος με πάσα βρήκε τον Ξέρρα και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί ο Ηρακλής είχε ευκαιρία στο 42' με τον Πατσή.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε κόρνερ με τον Παπαζήση να κάνει λάθος υπολογισμό της μπάλας και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-1 με τον Ηρακλή να χάνει ευκαιρίες στη συνέχεια για το 1-2. Αρχικά στο 62' με τον Γκιουρσάνη και στο 77' με τον Ζαφειρίου, οι οποίοι απέτυχαν να σκοράρουν και έτσι το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαζήσης, Φλώρος Αντ., Σελήνης, Φλώρος Παντ., Φλώρος Β., Μολάς, Φλώρος Παν. (50' Μανακούσιος), Κίτσος Δ., Τσιάκος (85' Μπέης), Μπόντε, Ξέρας (65' Κίτσιος Π.).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Φορτομάρης, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μπάμης (81' Χρηστίδης), Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (86' Νάστας), Αποστόλου, Φώτος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ