Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Μελισσοχώρι (PICS)

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αστήρ Μελισσοχωρίου με την Α.Ο. Μαυροβουνίου, σε ένα ματς με πολύ αέρα! Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (24/3) για την Α1' ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Βαθμολογικά το Μαυροβούνι έφτασε τους 47 βαθμούς, παραμένοντας στην 5η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου, βλέποντα όμως παράλληλα την ομάδα του Ελευθεραί να πλησιάζει επικίνδυνα στους τρεις βαθμούς. Στον αντίποδα, η ομάδα του Μελισσοχωρίου έμεινε με τη σειρά της στην 8η θέση και τους 39 πόντους, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να μπει στο κόλπο των πλέι-οφ για τα καλά.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους στην αναμέτρηση με τους Βογιατζή (38′), Αγγελούλη (70′) και Μπόντε (82′), ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στην αναμέτρηση με τους Πεζή, Ακριβόπουλο και Μπατζέλα.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Μαλιάρας, Καραπέτσας, Αγγελούλης, Μουμίν, Μπόντε, Βογιατζής (81′ Δημόπουλος), Χαρούλης, Λιάγκας (74′ Αβδουλάς), Νούσιας.

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Σάπιος, Τατσέλος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Μπάγκας Αρσ., Μπατζέλας, Πεζής, Ακριβόπουλος, Τριάντης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Τσατσαρώνης, Μπατζιανούλης.