Βαθμολογία

«Έφυγε» ξαφνικά ο Νίκος Γρυλλάκης

Στη θλίψη βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός κόσμος, καθώς το πρωί του Σαββάτου (24/3) έφυγε ξαφνικά από η ζωή ο Νίκος Γρυλλάκης. Ο 55χρονος δημοσιογράφος της ΕΡΤ ένιωσε το πρωί μία αδιαθεσία και έντονους πόνους στη πλάτη και μετέβη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη έμφραγμα και στις 09.00 άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο εκλιπών είχε σημαντική παρουσία σε εφημερίδες, τηλεόραση και περιοδικά, ασχολούμενος κυρίως με θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών. Ιδιαίτερη αδυναμία του είχε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.

Είχε διατελέσει και εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναφέρουν: «Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Τη θλίψη του για την απώλεια εξέφρασε και ο ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας «τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή».