Βαθμολογία

Σαν... επίσημο

Νέα εποχή για την Εθνική μας με υψηλούς στόχους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται στις 20.00 της Παρασκευής (23/3), στο πρώτο του φιλικό εν όψει του νεοσύστατου UEFA Nations League που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Ο Μίκαελ Σκίμπε βλέπει το αποψινό ματς και αυτό κόντρα στην Αίγυπτο σαν... επίσημα, καθώς θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έδειξε πολλά στις προπονήσεις, αν και όλα δείχνουν ότι θα βασιστεί πάλι στο 4-2-3-1. Αρχικά αναμένεται να ξεκινήσουν ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης και Σταφυλίδης δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα, στόπερ οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, με τους Ζέκα και Ταχτσίδη στα χαφ, αν και «παίζει» και του Κουρμπέλη.

Φορτούνης, Μπακασέτας και Δώνης αναμένεται να αποτελέσουν την μεσοεπιθετική τριάδα, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμης Κουλούρης σπάζοντας το... ρόδι στην Ανδρών, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τον Ανδρέα Γιαννιώτη.