Βαθμολογία

Έξι ακόμα κυπελλούχοι

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι τελικοί των κυπέλλων των ΕΠΣ και έτσι όλο και περισσότερες Ενώσεις έχουν αναδείξει κυπελλούχο.

Έξι ακόμα ομάδες κατέκτησαν χτες (21/3) τα τρόπαια στις ενώσεις τους και πλέον απομένουν λίγες Ενώσεις, μεταξύ των οποίων και η ΕΠΣΛ, που ακόμα δεν έχουν αναδείξει κυπελλούχο.

Στα χθεσινά παιχνίδια το κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών κατέκτησε η Κηφισιά που επικράτησε με 2-0 της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής κυπελλούχος αναδείχθηκε η Θύελλα Ραφήνας μετά την επικράτηση της στα πέναλτι με σκορ 6-5, απέναντι στη Μαρκό στο γήπεδο των Σπάτων.

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καρδίτσας αναδείχθηκε ο ΑΟ Σελλάνων ο οποίος επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου με 4-0, ενώ στην ΕΠΣ Κεφαλληνίας ο Παλληξουριακός παρότι ήταν φαβορί με τους Πρόνους εν τούτοις δυσκολεύτηκε μέχρι να φτάσει στο τελικό 2-1, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή.

Τέλος ο Ερμής Ζωνιανών κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Ρεθύμνου επικρατώντας με 1-0 της Επισκοπής, ενώ στα γειτονικά Χανιά, η ομάδα της Παλαιοχώρας κατέκτησε το τρόπαιο μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στην ΑΕΕΚ Σύνκα.

Αναλυτικά οι χθεσινοί τελικοί:

ΕΠΣ Αθηνών: Κηφισιά - Αγία Παρασκευή 2-0

ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής: Θύελλα Ραφήνας - Μαρκό 0-0 (6-5 πέναλτι)

ΕΠΣ Καρδίτσας: ΑΟ Σελλάνων - Απόλλων Μακρυχωρίου 4-0

ΕΠΣ Κεφαλληνίας: Παλληξουριακός - Πρόνοι 2-1

ΕΠΣ Ρεθύμνου: Ερμής Ζωνιανών - Επισκοπή 1-0

ΕΠΣ Χανίων: Παλαιοχώρα - ΑΕΕΚ Σύνκα 2-1