Βαθμολογία

Πασκουάλ: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Τρίτης (21/3) καθώς τον νίκησε με 91-71 και πλέον στρέφει την προσοχή στο παιχνίδι της Πέμπτης (22/3) κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν μόνο στη νίκη ώστε να παραμείνουν στο «κόλπο» της τέταρτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ την Τετάρτη (21/3), ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του ενώ σημείωσε πως ακόμα χρειάζεται βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των «πρασίνων» στην κάμερα της Nova: «Εξαρτάται το παιχνίδι και αν θα μας πιέσουν ή όχι από την αρχή. Θα είναι σημαντικό πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και πώς θα μπούμε στο ματς. 

Η Μακάμπι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν η Μάλαγα, αλλά μετά το ματς μας είναι η Μακάμπι. Πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ και τα λάθη μας στην επίθεση. Κάθε φορά που κλέβουν την μπάλα τρέχουν πάρα πολύ καλά. Αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία στην έδρα τους. Τρέχουν καλά στο επιθετικό γήπεδο και παίρνουν τα επιθετικά ριμπάουντ».

Για τη χημεία του Παναθηναϊκού: «Νομίζω πως στο πρώτο μέρος της σεζόν είχαμε χημεία. Όλες οι ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση έχουν κακές στιγμές. Είχαμε μερικές και εμείς. Δεν είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Παππάς και ο Λοτζέσκι επέστρεψαν πριν λίγες μέρες. Ο Πέιν και ο Τζέιμς θέλουν χρόνο. Θέλουμε χρόνο για να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά κάναμε δύο νίκες και είμαι ικανοποιημένος».