Βαθμολογία

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Τον Τζέιμς Μποντ, τον Βρετανό υπερπράκτορα, τον έχουμε συνδέσει με σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Σον Κόνερι και ο Ρότζερ Μουρ. Αργότερα τον πράκτορα 007 ενσάρκωσαν οι Τίμοθι Ντάλτον και Πιρς Μπρόσναν.

Ο πιο πετυχημένος "νεότερος" 007 ήταν ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος όμως αποφάσισε για δικούς του λόγους, να μην κάνει άλλη ταινία. Έτσι, η παραγωγή ψάχνει τον νέο Τζέιμς Μποντ και φυσικά, οι επιλογές δεν θα μπορούσαν να μην είναι διαθέσιμες προς στοιχηματισμό.

Τρία είναι τα φαβορί για να πάρουν τον μεγάλο ρόλο. Πρώτο ο Τζέιμς Νόρτον, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Χάπι Βάλεϊ, το Πόλεμος και Ειρήνη, αλλά και το ΜακΜάφια. Μάλιστα το 2015 πήρε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού από την αγγλική ακαδημία τηλεόρασης.

Δεύτερο φαβορί ο πολύ γνωστός Τόμ Χάρντι. Έχοντας παίξει σε σπουδαίες ταινίες όπως το Inception, το Dark Knight Rises, το Mad Max, το Legend, το The Revenant (Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου) αλλά και το Dunkirk, είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός, που επίσης ταιριάζει στο ρόλο.

Στην τρίτη θέση, ο Τζακ Χιούστον, ο οποίος ξεχωρίζει από τη συμμετοχή του στην επανεκτέλεση του Μπεν Χουρ, αλλά και από το ρόλο του στο Boardwalk Empire. Επίσης, γνωστά ονόματα είναι αυτά των Μάικλ Φασμπέντερ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζουντ Λο και Τζέραρντ Μπάτλερ.