Βαθμολογία

Βαρθαλίτης: Ήρθε ένας Τούρκος να μας κάνει το μυαλό πουρέ...

Είναι το φετινό, νέο μέλος της ομάδας του «Happy Day» και δηλώνει πολύ... happy γι’ αυτήν τη συνεργασία! Ο ταλαντούχος κύριος Χρήστος Βαρθαλίτης, ο οποίος παράλληλα έχει και ραδιοφωνική παρουσία στον Alpha, μας μιλάει για την εμπειρία τού να είσαι μέλος μιας επιτυχημένης ομάδας και όχι μόνο.

«Η σχέση μου με το “Happy Day στον Alpha” ήταν από την αρχή ειλικρινής. Το αγάπησα και με αγάπησε. Δούλεψα σκληρά από την πρώτη μέρα που μπήκα στη happy ομάδα και όλοι μού το αναγνώρισαν, οπότε νιώθω ευλογημένος» αναφέρει ο δημοσιογράφος κι έχει έναν καλό λόγο να πει για τους νέους συνεργάτες του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «Τη Σταματίνα τη γνωρίζω πάνω από 12 χρόνια κι έχουμε δουλέψει μαζί από τότε που συμμετείχε κι εκείνη σε πάνελ εκπομπής στο Star. Παραμένει ένα “χρυσό” σε χαρακτήρα πλάσμα και η εξέλιξή της στη δουλειά τής αξίζει, γιατί δεν επαναπαύεται. Ο Δήμος Βερύκιος είναι πυλώνας για την εκπομπή. Χωρίς Βερύκιο η μέρα μας δεν θα ήταν happy. Κακά τα ψέματα, με το που γίνεται η σύνδεση με τον ραδιοθάλαμο του Alpha, το μυαλό μας ανεβάζει ταχύτητα. Η σύνδεση του “Happy Day” με τον Δήμο Βερύκιο είναι πια ένα ραντεβού το οποίο περιμένουν ανώνυμοι και επώνυμοι τηλεθεατές, άσημοι και διάσημοι, φτωχοί και πλούσιοι, ακόμη και πρωθυπουργοί, πρώην και νυν» αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μιλά για τους υπόλοιπους της επιτυχημένης πρωινής παρέας. «Ο Παπανώτας είναι μια σταθερή αξία, γεμάτος κοφτερές “γωνίες”. Εμπειρος, καυστικός. “Αλάτι και πιπέρι” και ποτέ γλυκανάλατος... Η Φλορίντα και ο Φραγκολιάς πατάνε γκάζι κάθε μέρα με την ενέργειά τους και η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι διαβασμένη και αιχμηρή».

Αλήθεια, τι επιλέγει να βλέπει ένας δημοσιογράφος, όταν είναι εκτός... υπηρεσίας; «Τα βράδια που γυρίζω στο σπίτι από το κανάλι με περιμένει ένα φρέσκο φαγητό από τα χεράκια της μητέρας μου και το απολαμβάνω βλέποντας “Τατουάζ”. Μου αρέσουν η επιστροφή των “Ράδιο αρβύλα”, η φρέσκια εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και το κορίτσι μας, η Ελένη Τσολάκη, τα μεσημέρια. Δεν αντέχω τις ξαναζεσταμένες εκπομπές στις οποίες χορεύουν και τα ανέμπνευστα βραδινά κυριακάτικα σόου που προσπάθησαν φέτος να κάνουν». Δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τα realities που έκαναν δυναμικό comeback τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. «Ενας Τούρκος παραγωγός εμφανίζεται στην Ελλάδα το 2017 για να κάνει “πουρέ” το μυαλό των τηλεθεατών και το καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό! Ο Τούρκος παραγωγός -φίλος του Ερντογάν- έκανε... απόβαση στην Ελλάδα και με το “Survivor” μάς πήρε τα μυαλά και τα λεφτά από τη διαφημιστική πίτα» αναφέρει στην «Espresso» και από την κριτική του δεν ξεφεύγουν ούτε τα «MasterChef» και «Power of love».

«Το “MasterChef” έχει τουλάχιστον κατσαρόλες και κουτάλες που ανακατεύουν το κουρκούτι, αλλά δεν σου κάνει το μυαλό... κουρκούτι! Από την άλλη, προτιμώ να βλέπω την Μπακοδήμου να μιλάει μόνη της στην TV για τον καιρό -γιατί έχει επίπεδο-, παρά να παρουσιάζει το “Power of love”».