Βαθμολογία

Οι Αμερικανοί κρίνουν Τερζή και Φουρέιρα για Eurovision

Οι Αμερικανοί "ψηφίζουν" για τη Eurovision 2018. Κι επειδή κάθε διοργάνωση που "σέβεται τον εαυτό της" πρέπει να έχει και τα ανάλογα αναρτημένα videos στο διαδίκτυο  με κρίσεις ,επικρίσεις ,γνώμες κάθε είδους eurovisionoλόγους σε απαρτία , έτσι και η φετινή 63η Eurovision που θα διεξαχθεί στη Πορτογαλία τον προσεχή Μάιο, απασχόλησε μια παρέα Αμερικανών και πιο συγκεκριμένα έχουμε τα σχόλια που γίναν για τις συμμετοχές που μας αφορούν φέτος ως 'Έθνος και πιο συγκεκριμένα τα σχόλια μιας παρέας μουσικών/καλλιτεχνών για τα τραγούδια Ελλάδας και Κύπρου που θα διαγωνισθούν για μια θέση στον τελικό και με σκοπό τη πρόκριση τους αλλά και τη διάκριση τους.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο παρακολουθήστε ένα video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο μιας παρέας που σχολιάζει παλαιότερα βραβεία της διοργάνωσης καθώς και τις δυο συμμετοχές από τις δύο χώρες μας,να τις βαθμολογεί για το ποια θα είναι η τύχη τους και η  πορεία τους στη Λισσαβόνα. Από Ελληνικής πλευράς συναντάμε τον νεαρό καλλιτέχνη Arva -γιό του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη- να βάζει σε διαδικασία αξιολόγησης ένα γκρουπ Αμερικανών φίλων του, τους outsideOUTSIDE το οποίο δεν γνωρίζει όπως φαίνεται καν την ύπαρξη του διαγωνισμού τραγουδιού αλλά και.... την ύπαρξη  της Κύπρου στην Ευρώπη.

Ένα "χαριτωμένο" στιγμιότυπο που ανακάλυψαν οι Eurovisionistas και σας το παρουσιάζουν. Γιάννα Τερζή ή Ελένη Φουρέιρα τη φετινή χρονιά ? Το "Ονειρο μου" ή το "Fuego" θα έχει καλύτερη "τύχη" φέτος σύμφωνα με την υπερδύναμη?

Όλοι μπορούν να έχουν γνώμη για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης ,όλοι εμφανίζονται ως "γνώστες" και έχουν γνώμη επί παντός επιστητού, αρκεί λέμε εμείς να έχουν και τις στοιχειώδεις γνώσεις περί του θέματος.

Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο που τουλάχιστον καταλήγει στο συμπέρασμα ότι Ελλάδα και Κύπρος έχουν φέτος πολύ καλά τραγούδια και όλοι μας αναμένουμε και για τα δύο τα καλύτερα.

">http://