Βαθμολογία

Αφαίρεση βαθμών στην Καλλιθέα και προθεσμία τριών ημερών

Σε μπελάδες μπήκε η Καλλιθέα ελέω του Πέτρου Λεβέντη… Ο πρώην αμυντικός της ομάδας είχε καταθέσει αίτημα για ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα χρήματα που του οφείλονται.

Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό την Παρασκευή (16/3), το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του παίκτη και ενεργοποίησε την ποινή. Πάντως, οι «κυανόλευκοι» έχουν περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών να τον εξοφλήσουν και να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Η ίδια ποινή για χρέη στον Τζόναθαν Λόπεθ ενεργοποιήθηκε και στη διαλυμένη Βέροια, η οποία έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Στην τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. 

Ως προς την από 17.01.2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Jonatan Lopez Perez του Jose Maria περί ενεργοποίησης των κατ' άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ Βέροια: Ενεργοποιεί, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 1/2018  απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.

Ως προς την από 17.01.2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή  Πέτρου Λεβέντη του  Αλεξάνδρου, περί ενεργοποίησης των κατ' άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ Καλλιθέα:  Ενεργοποιεί, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ.4/2018  απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».