Βαθμολογία

Τον Μάρτιο τελικά ο Λαζόπουλος...

Εδώ και καιρό είναι γνωστή η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο κάποιοι θεώρησαν πως ήταν σενάριο... επιστημονικής φαντασίας. Από τότε έως σήμερα έχουν γραφτεί πολλά και μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν ότι θα έβγαινε στον αέρα από τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο αν και ο ίδιος αλλά και τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήθελαν πολύ τη συνεργασία πριν από λίγες ημέρες όλα έδειχναν ότι αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί. Τελικά όμως όλα πήγαν καλά και η επιστροφή του θα γίνει πολύ γρήγορα, κάτι που είναι σίγουρο πως θα ευχαριστήσει τους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου χθες οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και σύντομα από τον αέρα του σταθμού θα βγουν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» του. Μετά από αρκετές επαφές κλείστηκε επιτέλους η συμφωνία που λίγο κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα λόγω υποχρεώσεων του δημιουργού στο εξωτερικό που τον αναγκάζουν να βρίσκεται αρκετές φορές εκτός Ελλάδος.

Τέλος καλό όλα καλά όμως και μάλιστα στόχος είναι ο Λάκης Λαζόπουλος να βγάλει τους «Μήτσους» του από τον ΑΝΤ1 πολύ σύντομα καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου προγραμματίζουν η κορυφαία σατιρική και χιουμοριστική εκπομπή να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 31 Μαρτίου. Βέβαια λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λαζόπουλου στο εξωτερικό εκτιμάται ότι οι «Μήτσοι» θα δίνουν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό κάθε δύο βδομάδες, αλλά η επιστροφή τους είναι μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη και σίγουρα οι τηλεθεατές θα απολαύσουν και τους παλαιότερους αλλά και τους καινούργιους ήρωες που έχει… σκαρφιστεί ο δημιουργός τους…!

newsit-Γρηγόρης Μελάς