Βαθμολογία

Μιλουτίνοφ: «Δεν υπάρχει εξήγηση…»

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Πέμπτης (15/3) για την Ευρωλίγκα, ήταν κάκιστη και οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έψαξε δικαιολογίες. «Δεν είναι θέμα συγκέντρωσης ή ενέργειας. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο. Ήμασταν χειρότεροι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και δεν είναι αυτή η ομάδα που έχετε δει έως τώρα. Δεν έχει τύχει να συμβεί. Δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι από εμάς απόψε. Δεν ήμασταν επιθετικοί, η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και μπορεί να τιμωρήσει οποιοδήποτε αντίπαλο» τόνισε ο Σέρβος σέντερ.

«Η Μπαρτσελόνα επέβαλε τον ρυθμό της, κυνήγησε όλες τις μπάλες κι έδειξε πως το ήθελε περισσότερο από εμάς. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. Δεν ήμασταν όσο έτοιμοι έπρεπε, κυρίως πνευματικά. Είναι μία κακή ήττα που μπορεί να στοιχίσει, αλλά όπως δεν μένουμε στις μεγάλες νίκες, έτσι δεν πρέπει να μένουμε και στις ήττες» υποστήριξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν σχολίασε: «Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο επιθετική από εμάς. Δεν είχαμε ενέργεια να αντιδράσουμε. Είναι μία ήττα που μπορούμε να μάθουμε από αυτή. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».