Βαθμολογία

Με Συκούριο ο Ηρακλής, με Λάρισα 2012 ο Οικονόμος

Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή 18 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ DeTox με το ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά να παραμένει αμείωτο.

Στην κορυφή εντός έδρας αγωνίζονται τόσο ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας, όσο και ο δεύτερος Οικονόμος Τσαριτσάνης κόντρα σε Κίσσαβο Συκουρίου και Λάρισα 2012 αντίστοιχα.

Οι "κυανόλευκοι" μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι επέστρεψαν στην πρώτη θέση, έχοντας 51 βαθμούς και εκεί θέλουν να παραμείνουν μέχρι το τέλος, ενώ την αγωνιστική αυτή υποδέχονται τον Κίσσαβο Συκουρίου, που είναι στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς. Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη που πάντως έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη.

Εντός έδρας αγωνίζεται και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος μετά την ήττα από τον Ηρακλή υποχώρησε στην δεύτερη θέση, έχοντας 50 βαθμούς και την αγωνιστική αυτή υποδέχεται την ένατη της βαθμολογίας Λάρισα 2012 που έχει 32 βαθμούς. Εξυπακούεται ότι περιθώρια απωλειών για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα δεν υπάρχουν και στόχος είναι μόνο η νίκη.

Στην μάχη της ουράς για την αποφυγή της προτελευταίας θέσης που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό, ξεχωρίζει το παιχνίδι στην Γιάννουλη, ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τον Τύρναβο, ενώ δύσκολες αποστολές έχουν η Δόξα Βλαχογιαννίου και τα Βούναινα στα παιχνίδια τους με Δαμασιακό εκτός έδρας και Αετό Αμυγδαλέας εντός έδρας αντίστοιχα.

Η Δήμητρα Γιάννουλης που είναι στην 12η θέση με 26 βαθμούς και φιλοξενεί όπως είπαμε τον Τύρναβο ο οποίος έχει ένα βαθμό περισσότερο σε παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες του νομού, οι οποίες κινδυνεύουν με υποβιβασμό με τον στόχο και των δυο να είναι η αποφυγή των ψυχοφθόρων αγώνων play-out.

Δύσκολα παιχνίδια περιμένουν όπως είπαμε και τις έτερες ομάδες που μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό με το Βλαχογιάννι (18β.) να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πολύ δυνατό Δαμασιακό που έχει 32 βαθμούς, ενώ τα Βούναινα (23β.) αγωνίζονται στην έδρα τους με τον επίσης δυνατό Αετό Αμυγδαλέας των 38 βαθμών.

Τέλος στην Φαλάνη έχουμε το ντέρμπι της περιοχής με τον Σμόλικα να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον Φαλανιακό. Από την μία ο Σμόλικας που με 41 βαθμούς μάχεται να είναι στα play-off, ενώ από την άλλη ο Φαλανιακός του Τάσου Μπεριτζά με 24 βαθμούς δίνει μάχη για να παραμείνει στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία του νομού. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Κυριακή 18 Μαρτίου

16:00

ΑΕ Βουναίνων - Αετός Αμυγδαλέας

Αστραπή Ν. Πολιτείας - ΠΟ Ελασσόνας

Δήμητρα Γιάννουλης - Τύρναβος 2005

Σμόλικας Φαλάνης - Φαλανιακός

Δόξα Αργυροπουλίου - Δωτιέας Αγιάς

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Λάρισα 2012

Δαμασιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου

Ηρακλής Λάρισας - Κίσσαβος Συκουρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ηρακλής Λάρισας 51

2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 50

3. Σμόλικας Φαλάνης 41

4. Δόξα Αργυροπουλίου 41

5. Αετός Αμυγδαλέας 38

6. ΠΟ Ελασσόνας 36

7. Κίσσαβος Συκουρίου 33

8. Δωτιέας Αγιάς 33

9. Λάρισα 2012 32

10. Δαμασιακός 32

11. Τύρναβος 2005 27

12. Δήμητρα Γιάννουλης 26

13. Φαλανιακός 24

14. Βούναινα 23

15. Δόξα Βλαχογιαννίου 18

16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5