Βαθμολογία

Δηλώσεις Βαγγέλη Γραμμένου για το πρωτάθλημα

Τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρξει ανάκληση της απόφασης για αναστολή του πρωταθλήματος ανέφερε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

Όπως δήλωσε ο κ. Γραμμένος θα πρέπει να υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις για την ασφάλεια στα γήπεδα και εν συνεχεία αυτό θα κατατεθεί στον υφυπουργό κ. Βασιλειάδη ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφαση του για διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Γραμμένου:

«Όπως γνωρίζετε μετά τα γεγονότα το τελευταίο διάστημα υπήρξε απόφαση Βασιλειάδη για διακοπή του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό έγινε σήμερα μια συνάντηση όπου αποφασίστηκε ως τη μεθεπόμενη Παρασκευή να δεσμευθεί εγγράφως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για την ασφάλεια στα γήπεδα. Η δέσμευση θα κατατεθεί στον υπουργό κι αυτός θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφαση του για διακοπή του πρωταθλήματος.

Ως τότε θα πρέπει το ποδόσφαιρο να φέρει τις δεσμεύσεις του εγγράφως στην ομοσπονδία κι από κοινού με τον υπουργό θα αποφασιστεί αν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Η λογική θα είναι μακριά από τη βία εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και στη συνέχεια θα αποφασίσει ο Υφυπουργός αν θα ανακληθεί η απόφαση του».