Βαθμολογία

«Τιτανομαχία» στη Βαρκελώνη, τυπική διαδικασία για Μπάγερν

Βραδιά Champions League η σημερινή (14/3) καθώς διεξάγονται τα δυο τελευταία παιχνίδια της φάσης των «16» εκεί που θα γίνουν γνωστά τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σίγουρα τα βλέμματα όλων πέφτουν πάνω στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι, στις 21:45, στην «τιτανομαχία» των δυο ομάδων εκεί που μια θα βρεθεί στους «8», ενώ τυπική διαδικασία το έτερο ματς Μπεσίκτας - Μπάγερν μετά το 5-0 των Βαυαρών στο πρώτο ματς.

Στη Βαρκελώνη λοιπόν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι σε ακόμα μια μάχη των δυο στο θεσμό, εκεί που το φαβορί για πρόκριση είναι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο και αυτό θέλει να πετύχει η παρέα του Μέσι. Από την άλλη η Τσέλσι ξέρει ότι για να προκριθεί θα πρέπει να σκοράρει, άρα θα παίξει επιθετικά στο «Καμπ Νου».

Αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί χωρίς τον Ντένις Σουάρεθ, ενώ αμφίβολος είναι ο Αντρές Ινιέστα. Από την άλλη πλευρά ο Αντόνιο Κόντε δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Νταβίντ Λουίζ και Μπάρκλεϊ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρούντιγκερ που έχει ενοχλήσεις.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει το έτερο παιχνίδι της ημέρας αυτό ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Μπάγερν στην Πόλη, στη ρεβάνς του 5-0 υπέρ των Γερμανών. Τυπική διαδικασία η ρεβάνς με τους Βαυαρούς να σκέφτονται ήδη τα προημιτελικά, ενώ η Μπεσίκτας θέλει να αποχαιρετήσει τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι.

Αγωνιστικά η Μπάγερν θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς χωρίς τους Νόιερ, Κομά, Τολίσο και Ρόμπεν, ενώ ο τεχνικός της Μπεσίκτας Σενιόλ Γκιουνές δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βίντα, Πέπε και Τόσιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων:

19:00 Μπεσίκτας - Μπάγερν COSMOTE SPORT 1 HD

21:45 Μπαρτσελόνα - Τσέλσι ΕΡΤ1, COSMOTE SPORT 2 HD