Βαθμολογία

Έτσι θα αποκλείσει την Μπαρτσελόνα η Τσέλσι

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Τετάρτη (14/3) την Μπαρτσελόνα, στο «Καμπ Νου», στη ρεβάνς του 1-1, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πώς θα φτάσει η αγγλική ομάδα στην πρόκριση. Παίζοντας ένα «τέλειο παιχνίδι» σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ματς παίξαμε πραγματικά πολύ καλά, σχεδόν τέλεια. Όποια ομάδα παίζει με την Μπαρτσελόνα, μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αν θέλει να ελπίζει να κερδίσει πρέπει να κάνει το τέλειο ματς. Στην πρώτη αναμέτρηση το κάναμε αυτό» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε. «Όταν θα έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας, πρέπει να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί για να έχουμε ελπίδες να προκριθούμε. Η Μπαρτσελόνα είναι καταπληκτική φέτος, είναι πολύ κοντά στο να πάρει το ισπανικό πρωτάθλημα και είναι στον τελικό του Κυπέλλου».

Η Τσέλσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού της δε θα παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο. «Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε, όπως γίνεται σε κάθε ομάδα που παίζει στο Καμπ Νου. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είναι κάτι σίγουρο. Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω ότι όπως στο πρώτο ματς θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να κάνουμε φάσεις, να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Μπαρτσελόνα».