Βαθμολογία

Ευχαριστώ και κάλεσμα στον κόσμο από Ηρακλή

Ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση στο παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Aναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στην χθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Ηρακλή, μεταξύ των άλλων επίσης σοβαρών θεμάτων, ασχοληθήκαμκαι με το χθεσινό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι.

Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή που παρά τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν από όλες τις αρχές, ήρθε στο γήπεδο και με κόσμιο τρόπο συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια της ομάδος, χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό που θα μπορούσε να δώσει λαβή για δυσμενή σχόλια και με δεδομένη την σπουδαιότητα του παιχνιδιού αυτού συμπεριφέρθηκε υποδειγματικά.

Άλλωστε αυτό αναγνωρίστηκε και από τους παράγοντες του αγώνα Διαιτητή-Παρατηρητή και κυρίως από την αστυνομία που απέδωσε και συγχαρητήρια για την εν γένει στάση του κόσμου που βρέθηκε εκεί.

Πλέον και λόγω της κρισιμότητας των εναπομεινάντων παιχνιδιών, η διοίκηση καλεί όλο τον κόσμο του Ηρακλή στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΠΕ Λαγκαδά καθώς τα πάντα βρίσκονται πλέον στα δικά μας χέρια.