Βαθμολογία

Στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας η Παναχαϊκή!

Στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου στα Χανιά βρέθηκε σύσσωμη η αποστολή της Παναχαϊκής η οποία βρίσκεται στην πόλη της Κρήτης για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό που είναι σε εξέλιξη.

Οι Αχαιοί είδαν τα εκθέματα, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν φανέλες των τριών ποδοσφαιριστών που στο παρελθόν έχουν τιμήσει την Γαλανόλευκη και αποτελούν μέλη της πατρινής ομάδας, ήτοι του Κώστα Κατσουράνη, του Κώστα Χαλκιά και του Γιώργου Φωτάκη.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Συμμαχίας και ο Λαρισαίος τερματοφύλακας βραβεύτηκαν λόγω του ότι ήταν μέλη της εθνικής μας στο ΕΠΟΣ της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2004, εκεί που η Ελλάδα κόντρα σε όλους και σε όλα έφτασε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Γαλανόλευκος Φάρος είναι ο πιο δυναμικός σύλλογος φιλάθλων της Εθνικής μας ομάδας, στηρίζοντας την σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης εδώ και πολλά χρόνια και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω οικονομικών, δεν πτοούνται και δεν αφήνουν ΠΟΤΕ μόνη την Εθνική ομάδα.

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκος Φλέκκας με ανάρτηση στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook έγραψε τα εξής:

"Είναι απίστευτη τιμή για όλους εμάς, η επίσκεψη της ομάδας της Παναχαϊκής στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδος στα Χανιά. Είναι όμως και τεράστια ευθύνη να επισκέπτονται το σπίτι τους οι Έλληνες διεθνείς που έγραψαν ιστορία φορώντας την φανέλα με το Εθνόσημο.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

Ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια σε συνεργασία με το δήμο Χανίων το μουσείο της Εθνικής στην Τσουδερών 40 έχοντας 200 εκθέματα και φτάσαμε στο σήμερα στα 1600 εκθέματα και φυσικά με την τεράστια αναγνώριση από το tripadvisor που από τη 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 είμαστε το πρώτο αξιοθέατο σε όλο το νόμο Χανίων

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ..ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ".