Βαθμολογία

«Εάν βρω κάποια πρέπει την επόμενη μέρα να...»

Φαίνεται πως η διάσταση που πήρε η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στα Μέσα, τον ενόχλησε. Ο νικητής του περσινού Survivor διέψευσε αρκετές φορές τα σενάρια που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια.

Ένας από τους διαδικτυακούς του φίλους έκανε έντονη  κριτική στον Ντάνο για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες. «Άντε ρε Ντανο Βασαλος-Βαλαβανη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντανο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δε τα λες straight ; Κρίμα.», του έγραψε κάτω από φωτογραφία του στο Instagram.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διάβασε το εν λόγω σχόλιο και απάντησε σε έντονο ύφος: «Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς;  Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ».