Βαθμολογία

Παπαβασιλείου: «Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει»

Με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Σπάρτη έφυγε η Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο Σάκης Παπαβασιλείου εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Αρτινών τόνισε ότι η ομάδα του δεν τα παρατά ποτέ, ενώ υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι η γρήγορη παραμονή για να πάρουν ευκαιρίες και νέα παιδιά.

«Ένας πολύτιμος βαθμός απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα. Αυτό που κρατάω ότι οι παίκτες μου σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησαν, πίεσαν τον αντίπαλο, ήθελαν να βάλουν το γκολ. Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή εικόνα. Δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεν τα καταφέραμε ώστε να ανοίξουμε τον αντίπαλό μας. Οπότε να του μεταφέρουμε περισσότερο άγχος και μεγαλύτερη πίεση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Με μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός. Μέχρι να σωθούμε θα δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Να σώσουμε την κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα για να μας δείξουν εν όψει της νέας χρονιάς ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σπάρτης και θεωρώ ότι θα είναι μια ομάδα που δεν θα κινδυνεύσει.

Ήταν άψογη η φιλοξενία. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία και μακάρι όλες οι ομάδες να κοσμούν έτσι το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο κόουτς των «πράσινων». Μεταξύ άλλων είπε επίσης:

Για το αν έχασε η Σπάρτη τη νίκη ή κέρδισε τον βαθμό η ομάδα του: «Αν είδατε αντικειμενικά το παιχνίδι, είδατε ότι είχαμε πλάνο. Ρισκάραμε, ανεβάσαμε ποδοσφαιριστές στην αντίπαλη περιοχή. Και τα δώσαμε όλα για να ισοφαρίσουμε. Είμαστε ομάδα με πλάνο, ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Είδατε ότι έχουμε κατοχή μπάλας. Δεν πάμε στην τύχη. Έχουμε πλάνο, αρχές και εκεί πατάμε σε όλα τα παιχνίδια.

Είναι θέμα χρόνου όπως έγινε και σήμερα να σκοράρουμε. Και είχαμε και κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Εκεί θα φέρναμε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον αντίπαλο. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Ξέραμε ότι υπήρχε μια αρνητική αύρα από τα τελευταία αποτελέσματα και στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ για να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο.

Είμαστε μια ομάδα που δημιουργούμε τελικές προσπάθειες. Δεχόμαστε πίεση από την τοπική κοινωνία γιατί δεν πετυχαίνουμε πολλά γκολ, αλλά είμαι άνθρωπος που δεν δουλεύω στην τύχη. Δουλεύω με πράξεις και με έργα. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ».

Για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν στο παιχνίδι: «Δεν έχω άποψη. Δεν στέκομαι ποτέ στις αποφάσεις του διαιτητή. Είτε είναι εναντίον είτε υπέρ της ομάδας μου».