Βαθμολογία

Στην Εθνική Βραζιλίας Ταλίσκα, Γουίλιαν Ζοζέ και Νέτο

Ντεμπούτο στην Εθνική Βραζιλίας για τον Γουίλιαν Ζοζέ. Ο 25χρονος επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ που έχει σημειώσει 17 γκολ σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, κλήθηκε από τον Τίτι για τα φιλικά με τη Ρωσία, στη Μόσχα στις 23 Μαρτίου και με τη Γερμανία, στο Βερολίνο, τέσσερις ημέρες αργότερα.

Επίσης κλήθηκε ο επιθετικός της Μπεσίκτας Ταλίσκα που ήταν στους εκλεκτούς και του Ντούνγκα και διανύει καταπληκτική σεζόν με 16 γκολ και τέσσερις ασίστ αλλά και ο 28χρονος τερματοφύλακας της Βαλένθια Νέτο που επίσης έχει κληθεί ξανά αλλά δεν έχει αγωνιστεί.

Όπως δήλωσε ο 56χρονος προπονητής, οι επιλογές αυτές δεν σημαίνουν κάτι, για τις οχτώ θέσεις που απομένουν για να συμπληρωθεί η αποστολή για το Μουντιάλ του καλοκαιριού. Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Ρόμα), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Νέτο (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Παρί Σεν Ζερμέν), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πέντρο Ζερομέλ (Γκρέμιο), Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο)

Μέσοι: Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Φρεντ (Σαχτάρ), Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα), Ρενάτο Αουγκούστο (Γκουοάν), Φιλίπε Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Γουίλιαν (Τσέλσι), Ταλίσκα (Μπεσίκτας)

Επιθετικοί: Γκαμπριέλ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ντόουγκλας Κόστα (Γιουβέντους), Τάισον (Σαχτάρ), Γουίλιαν Ζοζέ (Ρεάλ Σοθιεδάδ).