Βαθμολογία

Αντιδρά η ΠΑΕ ΑΕΚ στην διακοπή του πρωταθλήματος

Η διακοπή του πρωταθλήματος που αποφασίστηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ισχυρίζεται ότι η εν λόγω απόφαση την θίγει καθώς η ίδια δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η απόφαση αυτή δείχνει ότι μπαίνει μαζί και η Ένωση με τους πραγματικούς υπαίτιους της διακοπής, ήτοι ΠΑΟΚ όπως ισχυρίζεται η αθηναϊκή ΠΑΕ, ενώ αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση για την απόφαση αυτή της κυβέρνησης που δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα όπως αναφέρουν.

Λουκέτο είχε μπει και άλλες χρονιές χωρίς αποτέλεσμα και αυτό είναι μια αποτυχημένη πρακτική με συνέπειες που θα επηρεάσουν μόνο την ΑΕΚ η οποία από την αρχή ως το τέλος έχει σεβαστεί τους θεσμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η μοναδική που είχε ζητήσει διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Ο λόγος είχε να κάνει με το να μην επηρεαστεί η συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρις ώτου τελεσιδικήσουν όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις, αυτές για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, όμως τότε όλοι λοιδωρούσαν την Ένωση ότι θέλει την διακοπή προς ξεκούραση των παικτών της, οι οποίοι αγωνίζονταν σε τρία ανοικτά μέτωπα ακόμα.