Βαθμολογία

Λόγω εισβολής Ιβάν η διακοπή, καμία ευθύνη στην ΑΕΚ

Για διακοπή του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ λόγω βίαιης εισόδου κάνει λόγο το φύλλο αγώνα, όπως αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ο συνάδελφος Κώστας Κετσετζόγλου.

Παράλληλα, δεν αναφέρεται πουθενά ότι οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να ξαναβγούν στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Επίσης, ο Γιώργος Κομίνης αναφέρει ξεκάθαρα όσα του είπε ο Λούμπος Μίχελ («Τελείωσες σήμερα!»), όπως και όσα του κατήγγειλε ο Μηνάς Λυσσάνδρου πως ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορούσε λέγοντας «... «με όλα όσα έγιναν και τη βίαιη είσοδο Σαββιδη που οπλοφορούσε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι και με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν».

Παράλληλα, ο διαιτητής αναφέρει ότι θα ανακοίνωνε την αλλαγή της απόφασης για το γκολ μέσα στο γήπεδο αλλά εκείνη τη στιγμή έγινε η βίαιη είσοδος Σαββίδη, αφού παραδέχεται ότι νωρίτερα είχε ακυρώσει το τέρμα ως οφσάιντ.

«Το φύλλο αγώνα κάνει τα πράγματα εντελώς ξεκάθαρα, και για τη βαριά ποινή που περιμένει τον ΠΑΟΚ, αλλά και ότι το παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατακυρωθεί υπέρ της ΑΕΚ», ανέφερε ο κ. Κετσετζόγλου.