Βαθμολογία

Στον αέρα το πρωτάθλημα!

H Κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το οποίο θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της μάχης του πρωταθλήματος, καθώς η Κυβέρνηση σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να διακόψει το πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του.

Πλέον η τύχη του αγώνα λογικά θα κριθεί στα Δικαστήρια, ενώ υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα τοποθετηθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού επί του θέματος. O Γιώργος Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. 

Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.  Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».