Βαθμολογία

Νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 και διακοπή αποφάσισε ο Κομίνης

Ο διαιτητής Κομίνης μέτρησε, τελικά, το γκολ του Βαρέλα στο 90’ και ο ΠΑΟΚ και όπως τονίζει στο φύλλο αγώνα διέκοψε τον αγώνα την ώρα της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ 1-0 διέκοψε τελικά το ματς της Τούμπας ο Γιώργος Κομίνης! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας ρέφερι κατακύρωσε, τελικώς, το γκολ του Βαρέλα στο 90’.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι προχώρησε στη διακοπή του αγώνα λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο. Δύο ώρες αργότερα ζήτησε από τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι όμως από την Ένωση τόνιζαν πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που επικρατούσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε». Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει σαφές αν το φύλλο αγώνα αναφέρει κύριο υπαίτιο για την οριστική διακοπή.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (78’ Σάκχοφ), Κάμπος, Λημνιός (55’ Μακ), Πέλκας (75’ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο (82’ Μασούντ), Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Λιβάγια (65’ Λάζαρος), Γκάλο, Μπακασέτας, Αραούχο.