Βαθμολογία

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 0-4

Ένα ευχάριστο και άνετο μεσημέρι πέρασε ο Ολυμπιακός ο οποίος νίκησε εύκολα στα Χανιά τον Πλατανιά με 4-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στον υποβιβασμένο Πλατανιά και έχοντας από το ημίχρονο προβάδισμα με 3-0 καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι και έφτασαν τους 50 βαθμούς, έναντι 10 των Κρητικών που έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Στο 14' ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1 όταν ο Κούτρης από αριστερά έκανε το γύρισμα προς τον Ρομαό και αυτός στην καρδιά της άμυνας του Πλατανιά με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλιάγιτς, ενώ στο 23' οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν το 0-2 όταν ο Μάριν, πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Κλιάγιτς σε σουτ του Ανσαριφάρντ, στέλνοντας στα δίχτυα την μπάλα για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Με την συμπλήρωση 34 λεπτών αγώνα ο Ολυμπιακός έκανε το 0-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιραλάς, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, με το 0-3 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Γκαρσιά να φτάνει στο τελικό 0-4 στο 58' με κεφαλιά του Σισέ ύστερα από σέντρα του Ελαμπντελαουί.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάγιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46' Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46' Κοροβέσης), Μάλσα, Πλιάτσικας (71' Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ζιλέ), Φορτούνης (62' Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75' Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.