Βαθμολογία

Σαββίδης: «Να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα τα ξημερώματα της Κυριακής (11/3), ζητώντας από τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα απέναντι στη οποιαδήποτε προβοκάτσια.

Από τη στιγμή που τελικά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 19.30 της Κυριακής θα γίνει με κόσμο, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους και ενωμένοι να σταθούν ενάντια σε κάθε «εξωτερική απειλή».

Μάλιστα, εξέφρασε την πίστη του στη ελληνική δικαιοσύνη, διαμηνύοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα «νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ». Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση: «Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν.

Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης».