Βαθμολογία

«Δεν είναι κακό να μην χάνεις αν δεν μπορείς να κερδίσεις»

Αλώβητος έφυγε από τη Λεωφόρο ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (10/3), μένοντας στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάββας Παντελίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά και από το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Αρκάδων στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος καθώς δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα μεγάλος αντίπαλος  και είχε βοήθεια από τον κόσμο του ενώ προερχόταν από καλό αποτέλεσμα. Δεν έγινε καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε καλό διάστημα μέχρι το γκολ μας, αλλά δεν είχαμε ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα. Αν το κάναμε θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν είναι κακό να μην χάνεις αν δεν μπορείς να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και κρατάμε χαμηλά τους τόνους».

Για την απογοήτευση που υπήρχε μετά το φινάλε του αγώνα:  «Όταν προηγείσαι μέχρι λίγα λεπτά πριν το τέλος θα υπάρχει απογοήτευση. Βιαζόμασταν να κερδίσουμε. Παίζαμε δύο με δύο στο κέντρο της άμυνάς μας. Δεν έπρεπε να βιαζόμαστε. Έπρεπε να το κάνουμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό».

Για το αν είναι κέρδος ότι σκόραρε ξανά ο Μανιάς μετά από επτά παιχνίδια και για την ομαδικότητα: «Στο δεύτερο σκέλος, συμφωνώ ότι υπάρχει βελτίωση, η ομάδα δείχνει κάτι διαφορετικό. Για τον Μανιά δεν έχω άγχος. Όταν δουλεύουν οι επιθετικοί σίγουρα θα βάλουν γκολ κάποια στιγμή».