Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Δεν είναι δική μου δουλειά...»

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε ξανά στο φινάλε, γλιτώνοντας την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για δύο διαφορετική ημίχρονα από πλευράς «πρασίνων» ενώ σημείωσε πως η ομάδα του υστερεί σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις και στη λειτουργία της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση σχετικά με το ιδιοκτησιακό απάντησε λακωνικά πως «δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω σχόλιο». Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο ματς για εμάς γιατί είχαμε πολλές απουσίες και είχαμε απέναντι μας μία καλή κι οργανωμένη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέματα στο κατέβασμα της μπάλας. Δεν κάναμε τον τρόπο ανάπτυξης που είχαμε πει. Δεν κάναμε τις φάσεις που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά και μετά φέραμε τον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή. Γίναμε καλύτεροι και φτάσαμε πιο ορθόδοξα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν προηγηθήκαμε στη φάση του Δώνη, αλλά μετά το γκολ του Αστέρα βγάλαμε ενέργεια, διάθεση και πάθος για να μην χάσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η απώλεια είναι σημαντική για εμάς, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διάθεση και τη θέληση των παιδιών. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, υστερούμε σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις και στη λειτουργία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Συνεχίζουμε περιμένοντας τις προσθήκες στα επόμενα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση».

Για τον Μολίνς: «Δεν ήθελα να τον βάλω τόσο νωρίς. Αναγκαστήκαμε λόγω του αποτελέσματος. Έχει κάνει μία προπόνηση αλλά έχει την εμπειρία και γι’ αυτό προτιμήσαμε να μπει».

Για το ιδιοκτησιακό: «Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω σχόλιο, μακάρι να γίνει το καλύτερο για την ομάδα».