Βαθμολογία

«Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο αυτοί οι βαθμοί»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε μετά το παιχνίδι και στάθηκε στην ψυχολογική βοήθεια που θα δώσουν οι βαθμοί της σημερινής νίκης στον Πανσερραϊκό για την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, λύγισε λόγω και της κούρασης στο δεύτερο, αλλά τελικά πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη. Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα τα ματς για εμάς είναι τελικοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αποφασισμένοι, ορκιστήκαμε πριν για τη νίκη πετύχαμε δύο γκολ και πιστεύω πως μπορούσαμε να έχουμε άλλα ένα με δύο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ότι δεν ανταπεξήλθαμε τόσο καλά, υπάρχει άγχος και θέλαμε να διασφαλίσουμε το σκορ, να μην γίνει καμία στραβή και μειώσει γρήγορα η αντίπαλη ομάδα. Μακάρι να ήμασταν άνετοι και να παίζαμε όλο το 90λεπτο καλό ποδόσφαιρο. Υπήρχε κούραση γιατί παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο και πιο πολύ στο μυαλό μας ήταν να κρατήσουμε το 2-0. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί για να μας δώσουν δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια. Θα ξεκουραστούμε και από Δευτέρα θα δουλέψουμε για να κάνουμε μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για την σωτηρία του Πανσερραϊκού».

Για τους Τσαμούρη και Κρητικό:

«Εγώ αυτή την στιγμή θέλω το καλό του Πανσερραϊκού. Δεν χρειάζονται εγωισμοί, όσο και αν αυτό είναι κακό για την καριέρα μου. Ο Κρητικός ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους, τον χρειαζόμαστε και σκεφτόμαστε μόνο την σωτηρία, κοιτάμε μόνο αυτό. Όσο για τον Τσαμούρη, είναι παίκτης της ομάδας και ζήτησα να γυρίσει γιατί δεν έχουμε πολυτέλειες».

Για τις υπόλοιπες ομάδες στην μάχη της παραμονής:

«Εμείς κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε και αν το κάνουμε αυτό θα έρθει η σωτηρία».