Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία στον Τύρναβο (PICS)

Τύρναβος και Βούναινα αναμετρήθηκαν σε ένα ματς με φόντο την παραμονή. Τελικά οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο στο τελικό 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό, παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, είχαν την υπεροχή δεν την αξιοποίησαν όμως, οι ευκαιρίες λιγοστές και η καλύτερη για τους φιλοξενούμενους στο 23’ με το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη το ματς έχασε το ρυθμό του και έτσι μέχρι το τέλος παρέμεινε το 0-0. Στο 10’ καλό σουτ του Μπάκου, έδιωξε ενστικτωδώς ο Ζεϊμπέκης. Στο 20’ το ξαφνικό σουτ του Καζάνι Κ. ήταν δυνατό, όμως η επέμβαση του έμπειρου Γραβάνη ήταν καλή, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Το σουτ του Νταναβάρα από το χώρο του κέντρου στο 23’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γραβάνη. Δύο λεπτά μετά καλή εκτέλεση φάουλ του Ξαφάρα, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γραβάνης.

Στο 52’ το σουτ του Ντουνούδη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ζεϊμπέκης και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος τερματοφύλακας έκανε μια μεγάλη επέμβαση σε κόρνερ, το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπάκος. Στο 78’ χαμένο τετ α τετ του Μαυροδήμου αφού βρέθηκε απέναντι από τον Ζεϊμπέκη και έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Τύρναβος (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Αυλογιάρης, Μπάκος (68’ Καλέσης), Μαυροδήμος, Γκαντρής, Τσούτσας (84’ Τσατσελάρι Ρ.), Γανός, Καραλής, Τσατσελάρι Λ. (29’ Ντουνούδης).

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Καρέντζος, Ξαφάρας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Νταναβάρας, Τσανάς, Χριστοδούλου, Καζάνι Κ. (81’ Φαρμάκας), Γκομοσίδης, Κατσιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μάνος, Τέγος Δ.